Finnes det en pille for alt?

Nei, det gjør det nok ikke, men visste du at på Hverdagsendring kan du finne en pille for deg seg har matintoleranse? Mange har problemer med å fordøye karbohydrater, proteiner og fett. Det er ulike enzymer som er spesialisert på å bryte ned de forskjellige næringsstoffene til mindre partikler slik at kroppen lettere kan nyttigjøre seg av disse.  Disse er protease, lipase, amylase og cellulase.20160818_140305

SuperZym-Orginal
Er et bredspektret og komplett enzymkompleks for virker direkte på karbohydrater, proteiner og fett.

SuperZym-2 Melk
Er for deg som har problemer med å fordøye melkesukker og melkeprotein. Altså en intoleranse ovenfor melk. Disse enzymene kan tas midt i et måltid som inneholder melk for å bidra til en bedre fordøyelse. Disse kan tas sammen med bredspektret SuperZym

SuperZym-5 Sure oppstøt & halsbrann
Motvirker sure oppstøt og halsbrann. Dette er en sugetablett som tas etter måltidet.

SuperZym-6 Candida-Cure
Gjærsoppen Candida albicans er en naturlig del av økosystemet i tarmfloraen sammen med en rekke andre sopparter og bakterier. Dårlige kostvaner, antibiotikakurer, bruk av kortison, p-piller, hormonbehandlinger, stress, eller et stort forbruk av koffein, tobakk og alkohol, kan gi overvekst av candida.

Symptomene kan gi seg utslag på mange måter. Oppblåsthet, gass i tarmen, forstoppelse eller diare er ikke uvanlig. Noen opplever også å utvikle matvareallergi eller får blodsukkersvingninger. Trøtthet og konsentrasjonsproblemer kan også forekomme.

Candida-Cure kan tas som en kur (sammen med kostomlegging) for å bekjempe overvekst av candida.

Glutenzyme Plus
Dette er et kosttilskudd for deg som ikke tåler gluten (IKKE for deg med cøliaki). Kosttilskuddet består av cellulase, protease, amylase og 2 milliarder melkesyrebakterier. Kosttilskuddet tas i forbindelse med inntak av mat med gluten og hjelper til med nedbryting av glutenproteiner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *