Energidrikk vs. ARGI+

argiJeg kom til å reflektere over et kosttilskudd fra Forever Living som heter ARGI+, når jeg så ungdommer kjøpe energidrikk i butikken. Men, så tenkte jeg at ARGI+ koster for mye for ungdom som kanskje ikke har så mye å handle for.
En dag jeg gikk forbi energidrikk hylla i kolonialen og så på prisen begynte jeg å regne ut hva det koster å drikke en energidrikk pr. dag vs ARGI+.
ARGI+ ble vinneren både prismessig og næringsmessig.

Hva er så ARGI+?
ARGI+ er et innovativt kosttilskudd, utviklet spesielt for deg som lever et aktivt liv. Inneholder aminosyren L-arginin samt en juice- og fruktekstraktmiks fra frukt og bær, blant annet blåbær, bringebær, druer og granateple. Gir dagsbehovet av vitamin C, D, B6, B12 og folsyre.

Disse bidrar til immunsystemets normale funksjon. Vitamin C, B6, B12 og folsyre bidrar også til å redusere trøtthet og utmattelse, mens vitamin D bidrar til normal muskelfunksjon. Røde blodceller har som oppgave å transportere oksygen til cellene, og både B6 og B12 bidrar til normal dannelse av røde blodceller. Vitamin C, B6 og B12 bidrar alle til en normal energiomsetning.

(Helsepåstander godkjente av EFSA, i henhold til EU-forordning 432/2012).

Mer energi i hverdagen
Så enten du trener hardt eller bare ønsker en ekstra “boost” i hverdagen så kan du bruke ARGI+ og samtidig bidrar det altså til å få i deg riktig næring i tillegg til et sunt kosthold.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *