Hval – plast = sant

Bees WrapBees Wrap er tingen!

I det siste har vi blitt gjort ekstra oppmerksom på hvor mye plast som havner i naturen og skader naturen og dyrene som lever der. Jeg gremmes! Og vet du hva? Vi kan faktisk gjøre noe. Alle og enhver kan redusere engangsplasten!

Jeg ønsker å tilby deg et alternativ til plast som brukes på kjøkkenet. Bees Wrap er nydelige muselinstykker (tynn bomull) innsatt med bivoks, jojoba olje og treharpiks, og fungerer som ett kjemikaliefritt alternativ til den konvensjonelle plastfilmen.

Bee´s Wrap arkene kan brukes om og om igjen, hvis du behandler de på korrekt måte. Vask stykkene i KJØLIG vann med mild oppvasksåpe. Heng de opp til tørk, brett sammen og legg de i skuffen til du trenger de. Værre er det ikke.

Ett ark Bee´s Wrap vil da vare deg ca 1 år, hvis du behandler det riktig. Bruk aldri varmt vann på! Det ødelegger belegget. Bees Wrap Sadwich

De er ikke egnet til bruk til kjøtt, i komfyr, mikroovn eller i oppvaskemaskinen.

Du myker opp Bee´s Wrap arkene med varmen fra hendene dine, klem litt på arket, og det føyer seg som plastfilm. Genialt!

Bee´s Wrap bruker du til å pakke inn brød, ost, grønnsaker, snacks, matpakker, eller til å dekke over en skål, eller en bolle, en mugge, en kasserolle, osv, osv.

Se her for utvalget her: Jeg bestiller i neste uke. Dersom du forhåndsbestiller hos meg får du 10 % avslag. Send meg en melding eller kom innom butikken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *